www.seo-site.nl
| Voor al uw SEO & Social Media producten |

Voor al uw vragen over seo-site kunt u mailen naar het onderstaande adres
| verkoop@seo-site.nl |

Al vanaf 5€ | Goedkoopste van Nederland !

SNEL, GOEDKOOP
& PROFESSIONEEL

We’re sorry, but the website reviews feature has been retired

We’re sorry, but the website reviews feature has been retired.

 

Alexa, where is it gone is everybody thinking!
 
De reviews van Alexa.com waren erg belangrijk voor uw site. Dit verbetert de ranking op Alexa en geeft je meer organisch verkeer en indirect ook goed voor uw SEO. SEO is een zeer belangrijke factor voor het succes van uw website. Wij hadden de allerbeste 5 sterren reviews kunnen geven voor uw website. Totdat we allen deze zin lazen: We’re sorry, but the website reviews feature has been retired.

 

Als u nu op Alexa reviews surft, ziet u het volgende tekst staan: We’re sorry, but the website reviews feature has been retired. Alle Alexa reviews weg, zonder een waarschuwing gekregen te hebben en al de moeite die u erin hebt gestoken waarvan sommige bedrijven er een paar honderd of zelfs paar duizend hadden verkregen, zonder pardon verdwenen zijn en een grote waarde achterlaten aan uw image.

 

De reden hiervoor is geheel onduidelijk, omdat Alexa tot nu toe hier nog geen duidelijke uitspraak over heeft gedaan.
Het blijft gissen en er zijn inmiddels veel geruchten hierover verspreid. Bepaalde kenners, verwachten dat de geloofwaardigheid van deze reviews op een krachtiger manier terugkomt. Mede omdat de reviews in vele ogen van internetmarketeers en online web informatie bedrijven zich niet conform aansloot afsluit bij de moderne social media technieken.

 

We houden de ontwikkelingen van Alexa scherp in de gaten.
Blijf regelmatig surfen op onze site om snel achter de ontwikkelingen van Alexa te komen!

 

 

alexa reviews feature