www.seo-site.nl
| Voor al uw SEO & Social Media producten |

Voor al uw vragen over seo-site kunt u mailen naar het onderstaande adres
| verkoop@seo-site.nl |

Al vanaf 5€ | Goedkoopste van Nederland !

SNEL, GOEDKOOP
& PROFESSIONEEL

SEO Linkbuilding

Seo linkbuilding

 

Seo Linkbuilding is het verhogen van de waardering van uw website door het aantal links naar een website uit te breiden.

 

Naast andere factoren speelt het aantal inkomende links naar uw website een belangrijke rol in het bepalen van de Pagerank (PR) van een website. Pagerank is een cijfer, dat als indicatie aangeeft wat de inschatting is van google over hoe belangrijk de website is op het internet. Dit gebeurt op een schaal van 0 tot 10. Google kent iedere website en pagina een dergelijke reputatie score toe. Hoe hoger het cijfer des te beter.

 

Deze schaal is zelfs logaritmisch, dus een 4 is aanzienlijk beter dan een 3. Hoe hoger deze score is, hoe makkelijker een pagina hoog in Google komt. Deze score kan worden verbeterd door te zorgen dat andere websites met een goede reputatie (een hoge score) naar de website toe linken.

 

SEO Linkbuilding

 

Absurde Prijzen

 

De prijzen van een SEO expert kunnen enorm variëren. Een analyse van een website door een goede SEO specialist zit gemiddeld rond de 500 euro. Dit is dan voor de adviezen die nog opgevolgd of geïmplementeerd moeten worden door jezelf (via een CMS systeem) of door een websitebouwer of redactie. De uurprijs van een SEO expert varieert tussen de 35 euro per uur tot 200 euro per uur, exclusief BTW (in de VS kom je zelfs nog gekkere bedragen tegen tot $ 1000 per uur).

 

Wij zijn er voor u om hier een einde aan te maken. Wij zullen onze dienst ter beschikking stellen voor iedereen. Dus ook voor mensen met een kleine portemonnee. Deze ondernemers of hobbyisten verdienen ook een kans om goed te scoren in zoekmachines.

 

De prijs van een SEO expert is natuurlijk afhankelijk van de geleverde kwaliteit en expertise. Wij beschikken over zoveel ervaring dat wij gegarandeerd uw website naar een hoger niveau tillen. Waardoor er meer bezoekers en uiteindelijk ook klanten binnenkomen, zonder dat je extra hoeft te adverteren.

 

SEO Linkbuilding

Wat wordt er van u gevraagd?

 

Simpelweg alleen de url en de daarbij nodige keywords van uw website! Bij deze zeer effectieve toepassing, worden zelfs geen inloggegevens van u vereist. Alles zal door ons worden gedaan. U hoeft alleen maar te kijken hoe uw site zal stijgen in de ranking!

 

Seo-site zal ervoor zorgen dat uw website of webshop, het vertrouwen van verschillende zoekmachines zal krijgen. Waardoor u weer meer tijd en geld zult overhouden om uw bedrijf op ander gebied te versterken!

 

Kijk voor ons bescheidden tarieven snel verder!