www.seo-site.nl
| Voor al uw SEO & Social Media producten |

Voor al uw vragen over seo-site kunt u mailen naar het onderstaande adres
| verkoop@seo-site.nl |

Al vanaf 5€ | Goedkoopste van Nederland !

SNEL, GOEDKOOP
& PROFESSIONEEL

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

 

 

Er zijn veel aanbieders van dit soort diensten, waarom zou ik hier mijn diensten afnemen?

 

Er zijn inderdaad aanbieders van dit soort diensten. Maar u zult het nergens goedkoper vinden dan bij seo-site. Echter zijn onze producten getest en van uiterste goede kwaliteit. We leveren veilige en kwalitatieve volgers en likes.

 

We leveren backlinks die van krachtige sites afkomstig zijn en echte Youtube views waarvan wij tevens de mogelijkheid aanbieden die te verspreiden over een aantal dagen. We beschikken over dermate kwalitatieve alternatieven mocht om een of andere reden het product niet verkrijgbaar zijn. Seo-site biedt u kortom een top service, ruim aanbod en geweldige tarieven!

 

Heb ik garantie dat het werkt?

 

Die garantie heeft u! Seo-site biedt namelijk niet snel genoeg, product gratis garantie!

En u krijgt uw geld terug, als een product niet compleet word geleverd.

U loopt dus 0% risico!

 

Hoe kan ik betalen?

 

Betalen kan met Paypal. We hebben uitvoering onderzoek gedaan onder onze klanten en zijn tot de conclusie gekomen dat merendeels een voorkeur hebben voor een betaling met Paypal. Om onze site snel en veilig te houden, hebben we ervoor gekozen andere betalingen uit te sluiten.

 

Zijn alle producten veilig te gebruiken, krijg ik geen ban voor mijn account?

 

Bij ons is er nog nooit iemand gebanned en dat willen we graag zo houden. Ons team zit al jaren in het vak en onze producten worden regelmatig getest en geleidelijk aan geleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk als er iets mis gaat, als men een zelfde soort dienst besteld bij een derde partij of combineert met één van onze diensten. Dit omdat wij niet de waarborg of betrouwbaarheid van een derde partij kunnen waarborgen.

 

Door deze werkwijze leveren de producten geen ban op. Zou u bijvoorbeeld ineens 5000 Google +1 kopen uit een land dat niks met uw product te maken heeft, dan heeft Google dit uiteraard snel door. Daarom leveren wij producten die uit het buitenland afkomstig zijn, geleidelijk aan.

 

Zijn de likes, volgers en plus 1′s vanuit Nederland?

 

Seo-site streeft er altijd na, om producten zoveel mogelijk uit Nederland afkomstig te laten komen. Wegens helaas een beperkte aanbod van Nederlandse likes en volgers, worden de likes vaak aangevuld met buitenlandse likes of volgers.

 

Zie ik direct resultaat?

 

U ziet meestal binnen 48 uur resultaat, tenzij dit anders wordt aangegeven door ons. De producten worden geleidelijk aan geleverd. Dit in verband met voorkoming van een ban of andere onverhoopte situaties zoals ongeloofwaardigheid vanuit het perspectief van zoekmachines en andere platformen.

 

Is er een supportafdeling?

 

Ja zeker, wij onderscheidden ons ten opzichte van andere bedrijven, door onze geweldige service! De producten en diensten zijn zorgvuldig door ons getest om de geringste risico’s uit te sluiten. We beschikken daarnaast over een team van 8 personen en hebben altijd alternatieven achter de hand zodat we dit goed kunnen opvangen.

 

Kan ik mijn betaling annuleren?

 

Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk bezig te gaan met uw product.

Wanneer wij eenmaal bezig zijn met uw product, is het niet meer mogelijk om uw betaling te annuleren. Om dit te controleren, kunt u gerust even contact opnemen met ons.

 

Heb ik de garantie dat mijn omzet vergroot?

 

Die garantie is natuurlijk moeilijk te geven. Dit is voor een deel afhankelijk van uw product. U vergroot natuurlijk wel aanzienlijk de kans op een verkoop door uw bereik en imago te vergroten.

 

 

Staat uw vraag er niet bij, vul dan gerust onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar verkoop@seo-site.nl. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons!